Trening za zaposlene u srednjim školama

Kategorija: Edukacija / Datum: mart 3, 2015

Pozivamo vas da učestvujete na treningu – Istopolna orijentacija u nastavnom i savetodavnom radu, koji organizuje Labris – organizacija za lezbejska ljudska prava. Trening je pre svega namenjen nastavnicama/nastavnicima i stručnim saradnicama/saradnicima, koje/i su zaposlene/i u srednjim školama


Trening će održati od 21. i 22. marta, 2015. u Beogradu/Hotel Park, i obrađivaće sledeće teme:

  • LGBTTIQ terminologija
  • Ljudska prava lezbejki i gejeva
  • Društveni mehanizmi homofobije
  • Coming out
  • Trans egzistenciju
  • Učesnici/e će imati prilike da, u radu sa stručnjakinjama Biljanom Popović i Draganom Ilić, Psihološki prostori, dodatno prošire svoja znanja i veštine. Razgovaraće se o ličnim stavovima vezanim za istopolnu orijentaciju, predrasudama i stereotipima, simulirati će se konkretne situacije rada sa osobama drugačije seksualne orijentacije.

Učešće na treningu je besplatno – troškovi puta, smeštaja i hrane su pokriveni.
Trening je podržan od strane Ambasade Kraljevine Holandije.

U prilogu možete pronaći prijavni obrazac. Ako ste zainteresovani/e, popunjene prijave možete poslati na aleksandra.gavrilovic@labris.org.rs, ili faksom na 011/ 3227 480.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, budite slobodne/i da nas kontaktirate. Naš telefon je 062/263 234.

Napomena: Broj učesnica/ka je ograničen. Poziv je otvoren do 17. marta, 2015. godine.

Molimo vas i da informacije o predstojećem treningu prosledite svojim kolegama i koleginicama, za koje smatrate da bi mogli da budu zainteresovani za učešće. Sigurni smo da ćete prepoznati važnost održavanja ovog treninga i svojim prisustvom doprineti njegovoj uspešnoj realizaciji. U tom smislu, radujemo se budućoj saradnji.

prijavni obrazacPrijavni obrazac Agenda treningaAgenda treninga

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>