Politički angažman LGBT osoba na Balkanu – trening za političko liderstvo

Kategorija: Lobiranje / Datum: april 29, 2014

uvodnatreningpolit

Obaveštavamo vas da je poziv za slanje prijava za učešće na treninzima „Politički angažman LGBT osoba na Balkanu – trening za političko liderstvo otvoren.

Treninzi su osmišljeni da obezbede neophodna znanja LGBT (lezbejke, gej, biseksualne i trans) osobama koje žele da učestvuju u demokratskim procesima, da se uključe u rad političkih stranaka i da zauzmu javne funkcije.

Treninzi uključuju šest vikend-sesija (obavezno je pohađanje svih šest sesija) koje će se održati u Srbiji od maja do novembra 2014. godine.

Prvi trening će se realizovati 23-25 maja 2014. godine (tri dana) sa temom LGBT političko liderstvo: Ja kao nosilac/teljka promena.

Cilj treninga:

Obezbediti teorijska i praktična znanja, veštine i podršku LGBT liderima/kama koji žele da učestvuju u demokratskim procesima u okviru političkih partija i na eventualnim izborima za javne funkcije.

ONLINE PRIJAVU MOŽETE PREUZETI OVDE.

DODATNA PITANJA ILI NEDOUMICE MOŽETE SLATI OVDE.

VIŠE INFORMACIJA O SAMOM TRENINGU MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Saradnici:

saradnici

Podrška:

podrska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>