Popunite upitnik i podržite istraživanje za doktorat o rodnim identitetima

Kategorija: Edukacija / Datum: jun 12, 2014

Za potrebe izrade doktorske disertacije na Filološkom fakultetu, smer kultura, započeto je istraživanje koje se tiče rodnih identiteta različitih od binarne podele na muško-žensko i seksualne orijentacije različite od heteroseksualne.

uvodnaistrazivanjeUkoliko ste zainteresovane/i da podelite svoja iskustva, popunite što detaljnije i preciznije priložene upitnike ili se javite na e-mail tafriend08@gmail.com kako bismo uradili intervju (lično ili video chat). Data pitanja su okvir u kojem bi trebalo da se kreće Vaša priča, s tim što će odgovori na neki način biti povezani sa osnovnim temama rodnog identiteta i(li) seksualne orijentacije. Dakle, dužina odgovora nije ograničena, ali bi dobro bilo da bude što sadržajniji. Predviđeni rok za slanje popunjenih upitnika i obavljanje intervjua je 23. jun 2014. godine.

Istraživanje je anonimno i podaci će biti korišćeni isključivo u svrhu pisanja naučnog rada. Možete koristiti pseudonime, a iz transkripta ili upitnika će biti uklonjeni svi podaci koji mogu ukazivati na Vaš lični identitet.

Ovde možete da preuzmete uputstvo za popunjavanje upitnika:

UPITNIK ZA KVALITATIVNO ISTRAŽIVANJE – seksualna orijentacija
UPITNIK ZA KVALITATIVNO ISTRAŽIVANJE – transrodnost

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>