Labris na Sajmu OCD u Beogradu

Kategorija: Saopštenja / Datum: maj 28, 2013

Labris – organizacija za lezbejska ljudska prava učestvuje na Petom sajmu civilnog društva u Beogradu, koji će se održati u četvrtak i petak, 30. i 31. maja 2013. godine, na Trgu Nikole Pašića.

U sklopu prvog dana Sajma, u „Kući ljudskih prava“, Kneza Miloša br. 4, u terminu od 15 do 16 časova, Labris – organizacija za lezbejska ljudska prava će u okviru panela posvećenom registrovanim istopolnim partnerstvima predstaviti model Zakona o registrovanim istopolnim zajednicama.

Foto: Labris

Foto: Labris

Za vreme trajanja Sajma, Labris će na svom štandu na Trgu Nikole Pašića informisati građane/ke o Zakonu o regisrovanim istopolnim partnerstvima. Na Labris Info pultu moći će da se preuzmu bilteni i brošure informativnog karaktera, kao i predloženi Model zakona o istopolnim registrovanim zajednicama.

Drugog dana Sajma, Labris će predstaviti svoje aktivnosti i ciljeve u narednom periodu:

  • osnaživanje zajednice
  • veća vidljivost lezbejske zajednice
  • edukativi program Labrisa

Pozivamo organizacije civilnog društva, građanke/ke i sve zainteresovane da nas posete na obe lokacije tokom dvodnevne svečanosti civilnog društva.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>