Ispovest Marije Šerifović: Divan je osećaj biti sa devojkom!

Kategorija: Vesti / Datum: novembar 28, 2013

U filmu „Ispovest“ koji je premijerno prikazan u krcatom centru „Sava“, Marija Šerifović je otkrila šokantne činjenice iz svoje prošlosti, između ostalog i da je divan osećaj biti sa devojkom


Pevačica Marija Šerifović, koja je izjavila da zauvek odlazi iz Srbije, premijeru dugoočekivanog filma “Ispovest” u centru “Sava” najavila je pred prepunom salom rečima:

– Nisam nikada znala da gubim! Uvek sam lomila sve i pobeđivala isključivo zbog sebe!

Foto: esctoday via creative commons

Foto: esctoday via creative commons

Kako bi prvi saznali šta je to šokantno pevačica imala da iznese u ovom filmu, ali i kako bi je podržali, u publici se našlo mnoštvo ličnosti iz javnog života.

Među prvima na premijeru su stigli Marijina majka Verica Šerifović i brat Danijel, a za njima pažnju svih prisutnih u holu privukle su Marijine kolege – Leontina, Vanesa Šokčić, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, Buba Miranović…

Svet glume predstavljala je mlađana Nina Janković, a sasvim očekivano film su sa svojih sedišta pomno pratile i Marijine koleginice iz benda Bjuti kvins.

U igrano-dokumentarnom filmu, pevačica je iznela da je lezbejka, ali i potresne slike iz detinjstva i gnev prema ocu:

Bila sam sa devojkom, i to je divan osećaj! Dobro je da ne grebe brada – rekla je pevačica ističući da je u dugim emotivnim vezama često bila prevarena, a zatim nastavila o problematičnom odnosu sa ocem.

– Moj otac je bio kockar i to nas je sve mnogo koštalo. Nije imao granice u alkoholisanju, a kada je moja majka bila u devetom mesecu trudnoće, ostavio je i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio Danijela – ispričala je Marija dodajući da može da zaboravi, ali da mu nikada neće oprostiti to što je rasturio porodicu!

U „Ispovesti“ su ovekovečene i reči Marijine majke Verice:

– Bilo je momenata kada me muž Rajko toliko izubija da modra istrčim na ulicu i zovem policiju!

Izvor: Telegraf.rs

Jedno mišljenje na „Ispovest Marije Šerifović: Divan je osećaj biti sa devojkom!

  1. Jelena

    Stvarno joj skidam kapu…. Od kad je se pojavila mislila sam se kad i da li ce se ikad odluciti na takav korak? Isto tako sam mislila da je stvarno vreme da javne licnosti u Srbiji podrze LGBT populaciju a oni koji i sami to jesu svojim coming outom doprinesu pozitivnom imidzu.

    Odgovor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>