Filmska preporuka: Meduza [2013]

Kategorija: Umetnost / Datum: novembar 25, 2013

Jellyfish, Japan, 31. avgust 2013.

Sinopsis

Juki je mlada, introvertna devojka, koja nastoji da savlada sve turbulencije srednjoškolskog života. Kada tokom posete lokalnom akvarijumu bude „hipnotisana“ ogromnom meduzom, kao da doživljava transformaciju. Prilazi joj „gubitnica“ Kioko. njih dve su same, i Kioko je pita da li ju je ikada neko poljubio.

0303

Juki je zatečena i dok pokušava da se snađe, Kioko je nežno poljubi u usta. Ubrzo, njihovo tajna ljubavna afera procveta, ljubeći se kad god mogu – u biblioteci, između polica sa njigama, na njihovom tajnom mestu – autobuskoj stanici izvan kampusa.

Ali, takva ljubav mora da ustukne pred mračnim tajnama između njih dve. Juki, gotovo u kosmičkoj potrazi za ljubavlju, odlučuje da spava sa svojim šefom – iz praktičnih razloga! Da bi se osvetila, Kioko zavodi kolegu studenta želeći da sa njim isproba morbidnu radoznalost u vezi sa erotskom asfikcijom, procesa u kome se namerno ograničava dotok kiseonika u mozak u svrhu postizanja, odnosno pojačavanja seksualnog zadovoljstva.


Žanr kat.: Erotski, Drama, Azijski film, Japan, Lezbejski
Trajanje: 92


0101

O filmu

Po romanu koji je napisala Sarie Hinakura.

Kasting

Režija: Shusuke Kaneko

Uloge: Megumi Okina, Mio Ohtani, Naomi Akioto, Naoto Takenaka, Rumi Hanai

Izvor: Filmovanje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>