Ellen DeGeneres i Portia De Rossi su na Hvaru?

Kategorija: LezKULTura / Datum: jun 30, 2014

I ovoga ljeta predivna hrvatska obala privlači brojna poznata lica, a sada je Hvar, prema pisanju portal totalhvar.com, posjetio još jedan slavni par – Ellen DeGeneres i Portia De Rossi navodno uživaju na našem sunčanom otoku


preuzeto sa: tportal.hr

Prije nekoliko dana glumica Kate Hudson sa suprugom Mattom Bellamyjem posjetila je Dubrovnik, a u istome gradu nedavno se održavalo jet set vjenčanje američkih milijunaša Fabiole Beracasa i Jasona Beckmana. Prošloga tjedna na Hvaru su boravili Keira Knightley i Sam Worthington, pa se čini da je i ove godine Lijepa Naša prava Meka za poznate face.

ep_520

Na Hvaru navodno trenutno uživaju glumica Portia De Rossi i slavna voditeljica Ellen DeGeneres, to potvrđuje i fotka s Instagrama koju je na svojim stranicama objavio portal totalhvar.com.

Na fotki Ellen i Portia, koje su se vjenčale 2008. godine na tajnoj ceremoniji u Los Angelesu pred samo 20-ak prijatelja, u ležernom izdanju uživaju na Hvaru.

ellen2_hvar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>