Brutalno pretučeni gejevi u Beogradu

Kategorija: Vesti / Datum: novembar 11, 2013

Đorđe I. (23) i Branislav P. (21) brutalno su pretučeni noćas dva sata iza ponoći kada su zadobili brojne povrede


Prema njihovoj izjavi datoj policiji, batine su dobili zbog činjenice da su pripadnici LGBT populacijeKako Alo saznaje, tuča se dogodila u klubu Mistik u Čumićevom sokačetu, kada su se Đorđe i Branislav najpre verbalno sukobili sa nekim momcima.

Foto: sullydish.files.wordpress via creative commons

Foto: sullydish.files.wordpress via creative commons

Rasprava je kulminirala opštom tučom u kojoj su Đorđe i Branislav izvukli deblji kraj. Oni su vozilom hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar gde su hosptalizovani.

Policija istražuje slučaj i traga za ostalim učesnicima, a takođe, snimci video nadzora iz kluba će im mnogo pomoći kako bi otkrili pravi razlog tuče, navodi Alo.

3 mišljenja na „Brutalno pretučeni gejevi u Beogradu

  1. Psihoterapijska mreža

    U okviru projekta „Psihoterapijska mreža“, „Savez društava psihoterapeuta Srbije“ i Udruženje građana „Nju Belgrejd Grup“ organizuju pružanje besplatne psihoterapijske pomoći. Zainteresovani za psihoterapijski rad na sebi mogu se javiti sredom od 16-18 časova na broj telefona 2607 422 radi zakazivanja susreta.

    Odgovor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>